Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Петър Попангелов и бъдещите звезди в белите спортове откриха новия сезон в Боровец

Скиори и сноубордисти вече карат по пистите в Боровец Първият планински курорт в България започна новия зимен сезон със супер настроение и отлични условия за ски. Легендарният български скиор Петър Попангелов и бъдещите звезди в зимните спортове от клуб „Боровец“ пуснаха символично първата седалка на лифт „Ястребец експрес“. Децата и най-успешният ни състезател в алпийските ски скъсаха банера Borovets is Open и дадоха официално старт на сезона. Момичетата от ансамбъл „Самоков“ плиснаха вода пред седалките и пожелаха успешен сезон на всички скиори и сноубордисти.

В 10:00 часа празникът продължи пред хотел „Рила“ с групова снимка на Петър Попангелов с близо сто деца, които мечтаят за победи. На пистата бяха бъдещите шампиони на възраст от 5 до 20 години от „Боровец“, „Чамкория“ и „Бороборд“, подпомагани от фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“, както и от клубовете по ски бягане „Рилски скиор“, по биатлон „Боровец 2016“ и „Рилски спортист“ и по ски скокове „Рилски ски скачач“. В тържеството се включи и приятелят на Боровец и член на управителния съвет на фондация „Петър Попангелов и приятели за Боровец“ Мирослав Севлиевски. Момчетата и момичетата получиха лакомства от сдружение „Здраве, екология, туризъм“ и от хотел „Рила“. След празненството малките скиори се пуснаха на импровизирано състезание на писта „Мартинови бараки“, а Петър Попангелов им разкри някои от тайните на шампионското каране.

През целия ден на пистите в ски център „Ситняково“ караше ски и Дядо Коледа, който раздаваше подаръци на малки и големи. Празничният ден в Боровец завърши с традиционното факлено шоу на инструкторите от всички ски училища в курорта на писта „Мартинови бараки“ и празнична заря.

The post Петър Попангелов и бъдещите звезди в белите спортове откриха новия сезон в Боровец appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Петър Попангелов и бъдещите звезди в белите спортове откриха новия сезон в Боровец

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×