Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Кметът на Благоевград влезе в ролята на приказен разказвач

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов влезе в ролята на приказен разказвач с  „Чудните камбани“ в последната вечер на любимата на малки и големи инициатива. Децата слушаха в захлас, събрани около уютния кът, пред камината, във фоайето на Община Благоевград, пиейки топло мляко и чай.

В края на приказката малките слушатели научиха важното послание, а именно, че и най-скъпият подарък, и най-разкошният дар, дори царската корона, не струват нищо пред доброто сърце. Веднага след това кметът Камбитов и децата повикаха заедно Дядо Коледа, а той пристигна с пълен чувал  подаръци.  Дядо Коледа раздаде на всички малчугани книжки с приказки, като кметът Камбитов отново припомни на малки и големи колко важно е да се чете. Последният час на приказния разказвач завърши с детска дискотека, в която се включиха всички.

„Часът на приказния разказвач“ се  превърна в традиция и протича при голям интерес всяка година и има за цел да стимулира децата да четат.

The post Кметът на Благоевград влезе в ролята на приказен разказвач appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Кметът на Благоевград влезе в ролята на приказен разказвач

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×