Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Топлината на Коледа, добротата и надеждата озариха социалните центрове в Симитли

Емоционално празнично тържество сътвориха за хората от социалните центрове в Симитли. С концерт-спектакъл, подаръци, пожелания, празнично настроение и много топлина. Фондация „Мисия без граници” доведе добрината в Център за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства, Център за настаняване от семеен тип за лица с деменция, Център за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и Защитено жилище за лица с психични разстройства.

Те изнесоха малък концерт, подариха подаръци на потребителите и на екипите на центровете. Внесоха много настроение, топлина и надежда за едни мирни и спокойни, светли празници в навечерието на Коледа.

Екипът и потребителите на социалните услуги искрено и сърдечно им благодариха, като ги поздравиха с рецитал на подбрани коледни стихове и песни.

The post Топлината на Коледа, добротата и надеждата озариха социалните центрове в Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Топлината на Коледа, добротата и надеждата озариха социалните центрове в Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×