Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Обновяват I ОУ „Св. Климент Охридски“ в Сандански по проект за 845 000 лв.


Кметът на община Сандански – Кирил Котев подписа договор с Държавен фонд „Земеделие“ за отпускане на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони.

При реализацията на проекта, ще се извърши цялостна подмяна в обзавеждането и оборудването на училището. Заложени са създаване на материално-технически и кадрови условия за качествени образователни услуги и възможност за въвеждане на иновации в учебния процес. Стойността на одобрената финансова помощ е 845 418,25 лв.

Ултракъсофокусни мултимедии, компютърни системи, таблети, лаптопи, училищна мебелировка, включително комбиниран фитнес уред за ползване на открито, музикални инструменти и игри за фина моторика и спорт са само част от компонентите, с които ще се сдобие по проекта I ОУ „Св. Климент Охридски.

С реализацията на проекта ще се създадат условия за качествени услуги в образованието.

The post Обновяват I ОУ „Св. Климент Охридски“ в Сандански по проект за 845 000 лв. appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Обновяват I ОУ „Св. Климент Охридски“ в Сандански по проект за 845 000 лв.

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×