Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Танцов клуб „Блясък“ и „Силвана Денс“ с танцови спектакли в Благоевград

Два танцови спектакъла ще бъдат представени в рамките на „Коледен фестивал“ 2017 на 15 и 16 декември. И двете събития ще протекат в зала „Яворов“ в областния център. На 15 декември/ петък/ от 19:00 часа, ще бъде представен концерт под надслов „Коледен блясък“ на танцов клуб „Блясък“.

В него участват деца от всички групи на танцов клуб „Блясък“, на възраст от 4 до 15- години. Жители и гости на Благоевград ще имат възможност да се насладят на различни танцови стилове и да се потопят в магията, наречена танц. Концертът е организиран със съдействието на Община Благоевград. Входът е свободен.

Вторият концерт е на клуб по спортни танци „Силвана Денс“. Те ще представят своите изпълнения на 16 декември от 18:00 часа. Коледният концерт на клуба ще покаже изящество, талант и стил.
И двете събития са част от „Коледен фестивал“ 2017, организиран от Община Благоевград.

Фестивалът продължава до януари месец 2018 година. Програмата на Община Благоевград предлага много интересни игри и занимания за малките, интересни концерти и постановки за големите.

The post Танцов клуб „Блясък“ и „Силвана Денс“ с танцови спектакли в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Танцов клуб „Блясък“ и „Силвана Денс“ с танцови спектакли в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×