Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Децата на евросело Черниче в обиколка с каруцата на Дядо Коледа под голяма празнична заря

Броени часове преди да светнат коледните светлини в общинския център Симитли, евросело Черниче посрещна Дядо Коледа.

Коледното настроение обзе и евросело Черниче. Малки и големи се събраха вечерта, за да запалят символично всички светлинки, които да оповестят, че Коледа е близо. Еленът Рудолф, който традиционно е любимецът на Дядо Коледа беше заменен от елена Барут, който дърпаше каруца натоварена с много подаръци и най-чакания старец по това време на годината.

Голямата празнична заря, подготвена специално за Дядо Коледа, изненада и малки и големи, които се бяха събрали на площада на селото начело с кмета Георги Стефанов. За да заслужат подаръците си и обиколка с каруцата на Дядо Коледа, децата рецитираха коледни стихчета и пяха весели песнички.

Щастливият старец с широка усмивка, пожела весели коледни празници и много здраве и благополучие на жителите на единственото евросело в България.

The post Децата на евросело Черниче в обиколка с каруцата на Дядо Коледа под голяма празнична заря appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Децата на евросело Черниче в обиколка с каруцата на Дядо Коледа под голяма празнична заря

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×