Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Корнелия Нинова в Благоевград: Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник

Лидерът на БСП бе в Благоевград по случай 104 г. от основаването на партията в града

„Имаме мисия и тя не е само БСП да побеждава, а да освобождаваме държавата. Тя е завладяна от една партия и един човек, който се разпорежда с нея като с бащиния. Да дадем смелост и самочувствие на хората.  Ако народът се освободи от страховете си, смело ще изрази и волята си. Трябва да му дадем тази смелост, защото няма кой друг“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Благоевград, където партията чества 104 години от основаването си. По думите й идеите  държат БСП млада, защото са актуални- както преди 104 години, така и днес- солидарност, справедливост, равни възможности, социална държава и политика и патриотизъм. Тя добави, че годината, която изпращаме е била богата на политически събития и на емоции. „Щастливи сме, че президентът, издигнат от нас, встъпи в длъжност. Благодаря ви за усилията и работата- Румен Радев да стане президент и Илияна Йотова – вицепрезидент”, каза тя.

Корнелия Нинова отбеляза, че парламентарната група на „БСП за България е все по-силна и отстоява идеите на левицата. “Ние свалихме председателя на парламента Главчев, защото той грубо наруши основни принципи на демокрацията и правовата държава. Атакуват силния. Никой не атакува слаб противник. Ние сме силни в момента. Затова не спират атаките към нас. За първи път те имат истински опонент.  От гласувалите един милион българи, нито един не ни е напуснал“, категорична бе тя. 

За следващата година, Нинова пожела на членовете на БСП – Благоевград, да са здрави и да са смели, за да не се огъват пред трудностите. Общинската организация декларира пълна подкрепа към Корнелия Нинова. Пожелаха й да не отстъпва и да продължава по същия начин.

На годишнината по случай основаването на благоевградската партийна организация специални гости бяха и тримата Народни представители от първи многомандатен избирателен район – Тома Томов, Николай Бошкилов и Богдан Боцев.

Председателят на БСП Благоевград Любен Милев откри тържествената програма с поздравително слово, с което той призова благоевградските социалисти да не спират да вярват в силата и искреността на идеята, която е обединявала и обединява до днес всички присъстващи.

The post Корнелия Нинова в Благоевград: Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Корнелия Нинова в Благоевград: Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×