Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

12 отбора мерят сили на турнир в Симитли

12-те отбора чрез жребий бяха разпределени в две групи по 6 отбора. От събота, 16-ти декември започват мачовете, в груповите фази регламентът на играта е всеки срещу всеки. Срещите ще се играят в град Симитли на игрищата с изкуствено покритие на стадион „Септември“ . В събота от 13.00 часа започват мачовете, като всеки ден през груповата фаза на турнира ще се играят мачовете на двете игрища.

Участниците по групи са „Първа група: „Железница“, „Черниче“, „Отбора на затвора“, „Ораново“, „Шанхай“, „Жълта подводница“, Втора група: „Борците“ , „Полена“, „VIVA”, „Кораба майка“, Барселона“ и „Крупник“.

Празничното надиграване по футбол ще продължи до края на декември по традиция. Коледният турнир по футбол се провежда за 19-та поредна година по инициативата и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов в памет на спортният деятел, фен на футбола и приятел на спорта – Иван Янчев от село Черниче.

The post 12 отбора мерят сили на турнир в Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

12 отбора мерят сили на турнир в Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×