Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Кметът на Симитли Апостолов: Заставаме до Банско и цяла България срещу зеления рекет

Симитли ще участваме в протеста, който тази вечер ще се проведе на главен път Е-79 на моста в града в подкрепа на изграждането на втори кабинков лифт в Банско. Това каза за Радио „Фокус“ – Пирин кметът на общината Апостол Апостолов. Той заяви, че заедно с цялата община твърдо застава до Банско, област Благоевград и цяла България срещу зеления рекет.

„Не може 10 човека да управляват държавата, да правят каквото си поискат и да спират икономическото развитие на област Благоевград по такъв безпрецедентен и нагъл начин. Поради тази причина няма как да не застанем до Банско и да не ги подкрепим в тази кауза, която за нас е изключително справедлива и закономерна.

Всъщност самото изграждане на втори лифт в Банско би могло да помогне и на цяла Област Благоевград, защото ще бъдат разкрити и много нови работи места“, подчерта Апостол Апостолов. Той добави, че тази вечер в Симитли ще бъдат не само местни жители и любители на зимните спортове, но и представители на общината, както и кметове и кметски наместници на малките населени места.

The post Кметът на Симитли Апостолов: Заставаме до Банско и цяла България срещу зеления рекет appeared first on Blagoevgrad.eu.



This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Кметът на Симитли Апостолов: Заставаме до Банско и цяла България срещу зеления рекет

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×