Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Глобиха десетки шофьори, паркирали на ул. „Славянска“ в Благоевград

Десетки шофьори, паркирали на ул. „Славянска“ в Благоевград бяха глобени със скоби, а други – репатрирани. Заваляха и коментари в социалната мрежа Фейсбук.

Ето и някой от тях:
“Това е пълнен абсурд коли паркирани трошки само пречат даже и по спирките вече паркират ако има глоби ама от 100 лв. нагоре ще ги питам дали ще се паркира такава общината не си гледат задълженията всичко е корупция”, пише разгневен гражданин.

“Абе хората паркират там защото там има проблем със паркоместата… Общината в тази насока си върши работата д глобата и да обира хората които търсят къде да спрат. Но работата е да работиш за хората а не да ги глобяваш когато нямат избор. Направи условия да има къде да се паркира и готово. Но не важното е всичко да се за строи ида се печелят пари а къде ще се паркира не ги вълнува това. После пък ще глобяват супер”, пише гражданин с инициали А.Д.

“Няма как да не признаем, че това е акция от типа “след дъжд качулка”. Това мнение споделя и Ю.С., както и много други възмутени.

“Айде сега да минат по Джеймс Баучер и 14-ти полк да раскарат колите и от там а и да не забраваме в Струмско по Яне Сандански” – дава предложение В. Ковачев.

Повече отзиви можете да видите в “Забелязано в Благоевград”.

И за финал едно мнение, което за някои е адекватно, а за други – не.
“Уж не беше синя зона, а пък слагат скоби. Уж нямат право да репатрират, а пък вдигат колите….. Кмета и шефа на КАТ нещо се усукаха сутринта. Защо слагат скоби, а не пишат актове и къде отиват парите от скобите??? Преди години синята зона се създаде с цел да се съберат пари за паркинги. За тези години колко паркинги се направиха? Колко, бе гадове / Община Благоевград /????”, пише Я. Ж.

The post Глобиха десетки шофьори, паркирали на ул. „Славянска“ в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Глобиха десетки шофьори, паркирали на ул. „Славянска“ в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×