Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Фестивалът „Francofolies.Благоевград“ с приз „Туристическо събитие на годината“

 

Община Благоевград зае първо място в класацията за Годишните награди за туризъм, организирани от Министерството на туризма. Престижната награда е в категория „Туристическо събитие“ и е за организиране на фестивала „Francofolies.Благоевград“, което през 2017 година се проведе за трети пореден път и привлече над 30 хил. души.

Наградата бе връчена от министъра на спорта Красен Кралев на  заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова. Заместник-кметът Христина Шопова благодари от името на кмета Атанас Камбитов за наградата и подчерта, че „Francofolies. Blagoevgrad” бе включен в 100- те франкофонски събития, което е една голяма реклама за България. 

На събитието присъстваха министърът на туризма Николина Ангелкова, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева,  министри, депутати,представители на бизнеса, на туристическия бранш и общините в България. В отделните категории бяха наградени общо 16 общини.

The post Фестивалът „Francofolies.Благоевград“ с приз „Туристическо събитие на годината“ appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Фестивалът „Francofolies.Благоевград“ с приз „Туристическо събитие на годината“

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×