Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Катастрофа на пътя Копривлен – Садово прати 6 души в болница, сред тях и деца

На 12.12.2017г. около 18:10 часа на пътя между с.Копривлен и с.Садово в района на разклона за Хаджидимово, лек автомобил „Мерцедес“ с 18-годишна водачка от с.Абланица, общ.Хаджидимово, при завиване на ляво за навлизане в друг път, не пропуска и блъска насрещно движещ се лек автомобил „Форд Мондео“ с 18-годишен водач от с.Садово, общ.Хаджидимово.

При инцидента са пострадали: водачът на лек автомобил „Форд Мондео“, който е с фрактура на дясно бедро и контузия на главата, водачката на лек автомобил „Мерцедес“, която е с фрактура на таза и пътуващите в лекия автомобил „Мерцедес“: жена на 28 години от с.Абланица, която е с фрактура на дясно бедро и лява ръка, жена на 37 години от с.Абланица, която е с контузни рани на главата, ляв крак и ляво рамо, момче на 10 години от с.Абланица, което е с фрактура на лява ръка и момче на 8 години от с.Абланица, което е с порезна рана на ляво бедро.

Всички пострадали са настанени за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.

The post Катастрофа на пътя Копривлен – Садово прати 6 души в болница, сред тях и деца appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Катастрофа на пътя Копривлен – Садово прати 6 души в болница, сред тях и деца

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×