Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Куклен театър за бебета бе представен за първи път в Благоевград

Заместник- кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова откри куклен театър за бебета. Тя приветства малките посетители и техните родители на първата по рода си инициатива в областния център на Пиринско, част от Коледен фестивал 2017г. 

Алтернативният театър  се провежда за първи път в Благоевград и бе приета с голям интерес от най- младото поколение на града. Родителите останаха очаровани от професионалната игра на актьорите, които грабнаха вниманието с първата поява на сцената в Младежки дом.

С постановката на Куклен театър- Благоевград, по идея на Галина Савова „Ту тук, ту там“,  актьорите създадоха топла и уютна обстановка. Режисьор на постановката е самата Галина Савова, сценографията е на Стефка Кювлиева, музиката на Георги Красимиров- Герасим. Ирина Шумелова и Наталия Петкова чрез забавление успяха да събудят непредвидими реакции и усмивки в най-малките.

Най-новата постановка „Ту тук, ту там“ може да се види и на 13 декември /четвъртък/ от 11:00 часа, 17 декември /неделя/ от 10:00 часа и на 27 декември /сряда/ от 11:00 часа. Всички представления ще бъдат в Младежки дом Благоевград.

The post Куклен театър за бебета бе представен за първи път в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Куклен театър за бебета бе представен за първи път в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×