Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

44 двойки подновиха брачните си обреди в Дупница

44 семейства празнуващи “златна” сватба и 6 “диамантена”, подновиха днес в Дупница своите брачни обреди. Това стана по време на церемония в един от ресторантите на града на пищно тържество. За 5-а поредна година традицията бе спазена и двойките отново казаха заветното “Да” на своите спътници в живота. Този път, подписването в летописната книга стана едновременно.

Момичета и момчета от ФТА “Актавис” посрещнаха всяка двойка с питка и мед и китка здравец. Най-възрастното семейство Иван и Драга Михайлови по стар обичай предадоха питката с тайната на дългогодишния съвместен живот на най-младото семейство в Дупница Владимир и Адриана Лазови. Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев поздрави семействата и им пожела да предадат своята мъдрост и разковниче за съжителство на своите деца и внуци.

Огромна торта бе подготвена за тържеството и бе разрязана от най-старото семейство и кметът. Музикална програма бе подготвена от танцьорите от ФТА “Актавис”, а след края на официалната част, всички се хванаха на огромно хоро, след което продължиха с празника на дансинга.

The post 44 двойки подновиха брачните си обреди в Дупница appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

44 двойки подновиха брачните си обреди в Дупница

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×