Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Бебе от Благоевград e настанено в “Пирогов” с фрактура на черепа след битов инцидент

Момче на година и седем месеца от Благоевград е транспортирано тази нощ за УМБАЛСМ „Пирогов” с фрактура на черепа, има съмнения за домашно насилие, предаде БГНЕС. Спешните медици се отзовават на сигнал за скандал в ромската махала на Благоевград, подаден от служители на Второ РУП. Пострадалото момченце живее с майка си при друг мъж, баща му снощи отишъл да си го вземе. Той твърди, че синът му е бит редовно, тъй като майка му „работела” по цял ден. Възникнал скандал между майката, бащата и мъжът, с който тя сега живее.

Майката казала, че детето е настинало и кашля, след като е прието в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград са установени насинявания и оток на лицето. Майката казала, че детето е паднало по стълбите. Скенерът не е установил фрактура на черепа. С комоцио детето е транспортирано тази нощ за „Пирогов”.

Скенерът там е установил фрактура на черепа, няма мозъчен хематом. По случая работи полицията в Благоевград.

The post Бебе от Благоевград e настанено в “Пирогов” с фрактура на черепа след битов инцидент appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Бебе от Благоевград e настанено в “Пирогов” с фрактура на черепа след битов инцидент

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×