Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Златни български хитове във втората вечер на фестивала на греяното вино

Любимият на няколко поколения певец и композитор Илия Ангелов изпя непреходни хитове във втората фестивална вечер на греяното вино в Благоевград. Феновете, събрали се на площад „Македония“, имаха възможността да чуят богат репертоар от песни, като „Наследство“, „Откровение“, „Скъпа моя, скъпи мой“, „Северина“ „Есен“ и др.

Илия Ангелов бе подкрепен от верни фенове, които пяха и танцуваха през цялото време на втората фестивална вечер.

Илия Ангелов е български поп певец, композитор, аранжор и китарист, той е вокалист на легендарната група „Диана експрес“.

Преди него на сцената излязоха и свириха талантливите деца и младежи от “Рок кидс” към Музикално училище “Престо” – Благоевград

Фестивал на греяното вино е единствен по рода си и се провежда за първи път. Той беше открит от музикантите от Обратен ефект и ще продължи с Монти, Ice Cream, и „Хоризонт“. Гостите на фестивала имат възможност да избират между различни сортове греяно вино и разнообразие от храни.

The post Златни български хитове във втората вечер на фестивала на греяното вино appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Златни български хитове във втората вечер на фестивала на греяното вино

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×