Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Раздадоха роли на публиката в представлението „Новите дрехи на царя“ в Симитли

Цял ден театрален маратон. За трета поредна година Симитли се включва в инициативата за култура и изкуство – Европейска нощ на театрите, с партньорството на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“. Всъщност нощта на театъра анонсираха най-важните – децата и представлението за тях – „Новите дрехи на царя“.

По неповторим начин актьорите от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев” включиха децата от публиката в представлението, като раздадоха роли на всички желаещи за театралната сцена. С бурни аплодисменти всички родители и зрители се радваха на изявите на децата. Включването на публиката в представлението винаги е предизвикателство за децата и показва колко щастливи се чувстват от факта, че вниманието е за тях.

В 16:00 часа, малките театрали от Симитли, които спечелиха награди на тазгодишния театрален преглед „Талантино“ ще представят „Аладин и вълшебната лампа“ пред публиката в Симитли отново. 17:00 часа ,,Вариации по Чехов“ на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“, Уникалното представление ,,Ромео и Жулиета“ на театрална школа „Ер малък“ ще покаже интересния прочит на режисьора Бранимир Митов на Шекспировата трагедия.

21:00 часа ще бъде времето, когато смехът ще е на първо място , #НИКИГОВОРИ за Музика е Stand UP Comedy Show, която ще Ви накара да се смеете до сълзи. Входът е свободен!

The post Раздадоха роли на публиката в представлението „Новите дрехи на царя“ в Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Раздадоха роли на публиката в представлението „Новите дрехи на царя“ в Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×