Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Шампионът по мотокрос от Симитли с чисто нов мотор от кмета

Голямата ни надежда в мотокроса Димитър Грозданов е с чисто нов мотор за тренировки и състезания. Шампионът по мотокрос от Симитли за втори път получава уникален подарък с изключителната финансова подкрепа на кмета Апостол Апостолов и община Симитли. Днес беше купен чисто нов мотор КТМ, 2018 година, ХС 125 кубиков на уникалния талант.

От сега нататък той ще тренира и с новия мотор, за да може да покачи класа си и да започне да се състезава в клас 125 кубика. Треньорите на Грозданов се надяват следващата седмица на състезанието в Благоевград Митко да може да стартира с новата машина и да е свикнал с нея.

Междувременно Димитър Грозданов прие група мотокросисти от Дания, която дойде да покара на домашното трасе на Митко Грозданов в Симитли. Шестимата състезатели, които взеха участие в състезанието в Самуилово през изминалата седмица, бяха гости на Грозданов и заедно направиха добра тренировка в Симитли.

The post Шампионът по мотокрос от Симитли с чисто нов мотор от кмета appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Шампионът по мотокрос от Симитли с чисто нов мотор от кмета

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×