Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Новият директор на благоевградския театър Александър Галперин представи програмата си за развитие

На провело се днес общо събрание в Драматичен театър „Н. Вапцаров”, новият директор, Александър Галперин, представи своята програма за развитие, с която през месец Юли спечели конкурса за длъжността. Заедно с екипа, той обсъди изминалия сезон, стратегията до края на календарната година и разбира се, репертоарната и административната политика, заложени в концепцията му за развитие на театъра, за срок от четири години.

„Предстои ни голяма битка и вие сте армията, която ще се сражава. Ситуацията, в която се намира театърът в момента е изключително тревожна. Трябва всички да признаем, че зрителят отдавна е напуснал салоните”, коментира Александър Галперин.

Програмата на Александър Галперин е изградена на база на оценка и сравнителен анализ, който разглежда петнайсет годишен период. Предвид започналото производство на двете представления „В полите на Витоша” и „Красавицата и Звярът”, тя ще влезе в сила от началото на следващата календарна година. Планираните дейности не предвиждат съкращения в екипа на театъра. Някои от стъпките за изпълнение, които предстоят, са нова репертоарна политика, структурни промени и нови работни звена, механизми за финансово стабилизиране и развиване на нови зрителски аудитории.

Планираната програма за месец Септември остава без промяна, а по традиция, театърът ще открие сезона с промоционални цени на билетите.

The post Новият директор на благоевградския театър Александър Галперин представи програмата си за развитие appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Новият директор на благоевградския театър Александър Галперин представи програмата си за развитие

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×