Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Национална художествена академия – София представя фотографска изложба в Благоевград

Национална художествена академия- София представя фотографска изложба „Фотография и дигитални изкуства в НХА“ в Градската художествена галерия – Благоевград.  Официалното откриване на експозицията ще бъде днес от 18:00 часа.

Изложбата включва произведения на петнадесет преподаватели от различни специалности и на петима студенти от магистърската специалност „Фотография“ . Куратори на изложбата са проф. д. изк. Свилен Стефанов и доц. Мирослав Богданов.

Разделът от видео арт в изложбата е изцяло създаден от преподавателите и студенти на магистърската програма „Дигитални изкуства“.  Съвременният начин на мислене и отношение към изкуството обединява всички автори.  Присъства усещането за професионална работа с образа във фотографията и в дигиталните изкуства, която е подкрепена с многопластова концептуална стратегия. Целта на изложбата  е технологиите да получат нови смислови измерения, адекватни и актуални в днешния бързо променящ се свят.

„Фотография и дигитални изкуства в НХА“ ще може да бъде разгледана до 18 септември в Градска художествена галерия в Благоевград.

The post Национална художествена академия – София представя фотографска изложба в Благоевград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Национална художествена академия – София представя фотографска изложба в Благоевград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×