Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

От 3-ти до 9-ти септември е колоездачната обиколка на България, шофьорите да карат внимателно

От 3-ти до 9-ти септември ще се проведе 66-та Международна колоездачна обиколка на България. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват указанията на организаторите. За улеснение на шофьорите предоставяме маршрута на обиколката, която преминава по участъци от републиканската пътна мрежа.

3 септември 2017 г:

Официален старт – 12:30 ч. пред Паметника на Незнайния воин в София.

Маршрутът на Първия етап/Север е от София до Троян.

Преминава в София по ул. „Дунав“ – „Московска“ – бул. „Мадрид“ – бул. „Ботевградско шосе“, продължава по път I-6 София – Кърнаре и по път II-35 Кърнаре – Троян. Финалът е в 17 ч. в Троян.

4 септември 2017 г:

Началото на Втория етап/Север е в 10 ч. на пл. „Възраждане“ в Троян. Преминава по път II-35 Троян – Плевен. Финалът е пред община Плевен в 12 ч.

Началото на Третия етап/Север е в 16 ч. пред община Плевен. Маршрутът е по път I-3 Плевен – Българене, път III-3002 Българене – Ореш и път II-52 Ореш – Свищов. Финалът е пред община Свищов в 18 ч.

5 септември 2017 г.

Началото на Четвъртия етап/Север е в 15 ч. на бул. „Цар Освободител“ в Свищов. Маршрутът на етапа е от Свищов до Елена. Преминава се по път III-405 Свищов – Царевец, продължава по път III-407 Царевец – Полски Тръмбеш, път I-5 Полски Тръмбеш – Поликраище, път II-53 Поликраище – Горна Оряховица – Лясковец – Мерданя – Разпоповци и по път III-551 Разпоповци – Елена. Финалът е на площад „Христо Ботев“ в гр. Елена в 18 ч.

6 септември е почивен ден на колоездачната обиколка.

7 септември 2017 г.

Началото на Първия етап/Юг е в 11:30 ч. пред мандра Елена. Маршрутът на етапа е от Елена до Ивайловград. Започва от гр. Елена и след това по път III-622 /Твърдишки проход/ – Твърдица – Нова Загора – път III-554 Нова Загора – Раднево – Гълъбово – Симеоновград – Харманли, път I-8 Харманли – Любимец, път III-597 Любимец – Дъбовец – Хухла – до кръстовището с път II-59, и по път II-59 до Ивайловград. Финалът е в 18 ч. в Ивайловград.

8 септември 2017 г.

Началото на Втория етап/Юг е в 14 ч. в Ивайловград при кръговото кръстовище за Крумовград и Харманли. Маршрутът на етапа е от Ивайловград до Стара Загора. Започва от Ивайловград по път II-59, след това е по път III-597 Хухла – Дъбовец – Любимец, път I-8 Любимец – Харманли, път III-554 Харманли – Симеоновград, път III-503 Симеоновград – Опан – Средец, път I-5 Средец – Стара Загора. Финалът е в 18 ч. пред община Стара Загора.

9 септември 2017 г.

Началото на Третия етап/Юг е в 10,30 ч. пред община Стара Загора. Маршрутът на етапа е от Стара Загора до Пловдив – по път II-66 Стара Загора – Чирпан – Поповица, път I-8 Поповица – Пловдив, по околовръстния път на Пловдив /път III-565/, продължава в гр. Пловдив по бул. Рогошко шосе“, бул. „България“ и завършва на бул. „Васил Априлов“ в 13 ч.

The post От 3-ти до 9-ти септември е колоездачната обиколка на България, шофьорите да карат внимателно appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

От 3-ти до 9-ти септември е колоездачната обиколка на България, шофьорите да карат внимателно

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×