Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Откриха тялото на 16-годишния Кристиян от Триград

Тялото на 16-годишния Кристиян, който бутна с кола туристи край Триград и избяга, е намерено. Издирването му продължи 14 дни. Тялото е намерено около 14:00 часа от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция.

Трупът е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство. Това съобщи за NOVA кметът на Триград Цветан Славков.

След първоначалния оглед предположенията са, че нещастието се е случило още в нощта на изчезването на ученика, минути след като блъсна група туристи. Изводите са вследствие на видяното от полицаите при първоначалния оглед.

Друга версия е, че е възможно да е паднал в стремежа си да се скрие в гората в тъмната част на денонощието.

16-годишното момче блъсна петима туристи в района на Триград преди две седмици. След инцидента той изоставя автомобила и мобилния си телефон и изчезва безследно. Кристиян беше обявен за общодържавно издирване, а издирването му се превърна в спасителна акция.

Дни наред освен полиция, го търсиха негови близки, спасители, доброволци и жители на Триград. Периметърът на търсене се разширяваше непрекъснато, водолази и пещерняци проверяваха всички водоеми и пещери в района, но не откриваха следа от ученика.

В гората бяха разлепени листовки с призив избягалото момче да се предаде и успокоение, че не е отнел човешки живот.

The post Откриха тялото на 16-годишния Кристиян от Триград appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Откриха тялото на 16-годишния Кристиян от Триград

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×