Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Работник загина след авария в завода за тежко машиностроене в Радомир

45-годишен мъж е починал след авария в завода за тежко машиностроене в Радомир, съобщи  „Фокус“, позовавайки се на ОДМВР-Перник. На 12 юни около 09.00 часа в дежурната част РУ – Радомир е получен сигнал за гръмнал газопровод и пострадал човек на територията на завода за тежко машиностроене в града.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ – Радомир. Групата е установила, че около 08.30 часа зад пресовотермичен цех в следствие на изтичане на кислород е възникнала производствена авария.

От възникналия огън е пострадал 45-годишен работник. Незабавно мъжът е транспортиран в реанимацията на УМБАЛСМ „Пирогов“ с 97% изгаряния и с опасност за живота. Рано тази сутрин, вследствие на раните си мъжът е починал. Започнато е досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура – Радомир.

The post Работник загина след авария в завода за тежко машиностроене в Радомир appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Работник загина след авария в завода за тежко машиностроене в Радомир

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×