Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

От 22 до 25 юни Дупница ще приеме кулинарно-музикалния фестивал “Табиет”

От 22-и до 25-и юни Дупница ще приеме най-големия кулинарно-музикален фестивал “Табиет”. Той бе насрочен за месец май, но заради лошото време бе отложен. Фестивалът е изключително успешен в досегашните си издания в другите градове, като на вкусните ястия от балканската кухня ще могат да се насладят дупничани и гостите на града от идния четвъртък.

“Поради огромният интерес и очакването на няколко хиляди зрители, решихме да използваме поляните до входа на Парк “Рила”. Барбекю-зоната със сигурност няма как да събере всички желаещи, затова се насочихме съвместно с организаторите към новия вариант. Ще бъдат поставени десетки шатри, монтирана сцена и осигурено всичко необходимо за приятното прекарване на всички. Вечерите са тематични по музика, за да има за всеки вкус. Надяваме се, Табиет-фестивала да се превърне в традиционен”, коментира зам.кметът на Община Дупница Крум Милев.

Освен гости-изпълнители, концерти ще имат и местните групи и самодейни състави. Подготвени са състезания с надяждания, зони за семейства, детски атракциони, турнири по белот, табла и още множество игри с над 1000 награди.

Всяка вечер ще има гост-изпълнител, като утре ще бъдат обявени техните имена. Входът и за 4-те дни ще бъде свободен.

The post От 22 до 25 юни Дупница ще приеме кулинарно-музикалния фестивал “Табиет” appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

От 22 до 25 юни Дупница ще приеме кулинарно-музикалния фестивал “Табиет”

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×