Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Нов паркинг, алеи, барбекю на открито – част от новата визия на градския парк на Симитли

Община Симитли облагородява градския си парк. Оазисът, който от години е любимо място на малки и големи симитличани  и гости на града, до дни променя своя облик. В момента текат ремонтни дейности по пътя, който води до градския парк и до плажа.

За удобството на всички посетители и за подобряването на пребиваването в парка, общинското ръководство предвижда нов паркинг и алея за разходки. За по- спокойното пребиваване на всички малки и големи, общината покрива течащата вода, която преминава през центъра на парка. Скоро всичко ще бъде една красива  тревна площ без опасност за децата.

Множеството атракциони за малчуганите са абсолютно безопасни и привличат много майки с малките си наследници в парка – емблема на града. Тенис игрища, баскетболни кошове, фитнес на открито, футболно игрище с изкуствена настилка, рампа за скейтборд и колела са част от приятните кътове, обособени в градския парк на Симитли за всички желаещи да спортуват.

Барбекю на открито, а скоро и ново заведение, което да задоволи вкуса на всеки дошъл да спортува или прекара приятно няколко часа сред природата очакват всички посетители.

The post Нов паркинг, алеи, барбекю на открито – част от новата визия на градския парк на Симитли appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Нов паркинг, алеи, барбекю на открито – част от новата визия на градския парк на Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×