Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Безстопанствени коне предизвикаха катастрофа с линейка в Кюстендил

Внезапно изскочили коне на пътя предизвикаха катастрофа с линейка на изхода на Кюстендил тази сутрин, съобщи за БНР завеждащият спешния център д-р Анелия Георгиева. Пострадали няма, нанесени са щети на линейката. Инцидентът е станал малко след пет часа в района при КАТ на пътя Кюстендил-София.

В линейката е превозван пациент със сърдечни проблеми от село Копиловци. Шофьорът на линейката разказа, че на пътя изскочили над десет коня, като той успял да заобиколи повечето от тях, движейки се с около 80 километра в час, но ударът с едно от животните бил неизбежен. Конят е загинал на място. Собственикът му още не е открит.

Разследването по случая продължава. Много често безстопанствени коне, пускани на воля от роми от близкия квартал „Изток“ се оказват на пътното платно и предизвикват пътно-транспортни произшествия, коментират водачи.

The post Безстопанствени коне предизвикаха катастрофа с линейка в Кюстендил appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Безстопанствени коне предизвикаха катастрофа с линейка в Кюстендил

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×