Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Пъстра изложба подредиха в евросело Черниче

Великденски усмихнат ден изгря над евросело Черниче.Десетки жители и гости на селото дойдоха днес в арт ателие „Ботичели”, за да отпразнуват Възкресението. Домакинът Николай Кашев, виден творец и учител за мнозина от населението на община Симитли, покани гости и приятели на великолепна изложба. Прекрасно подредени тематични икони, яйца боядисвани и рисувани от малките сръчни ръчички на деца и добре опечени обредни великденски хлябове и пити от ръцете на баби и майки, бяха обект на вниманието на посетителите.

Изложбата бе организирана съвместно с читалище „Гоце Делчев – 1958”- с.Черниче и църковното настоятелство. Специални грамоти и подаръци за всички участници бяха раздадени от кметът на село Черниче Георги Стефанов и Николай Кашев.

Кметът Апостол Апостолов, дойде да поздрави всички, които приветстваха, пожела на изобретателните хора от Черниче да продължават да са жизнерадостни и все така активни.Пожела много здраве и благополучие.

The post Пъстра изложба подредиха в евросело Черниче appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Пъстра изложба подредиха в евросело Черниче

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×