Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Бербатов призна за преговори със Съндърланд

Димитър Бербатов е бил близо до трансфер в Съндърланд, където мениджър е Дейвид Мойс.Българският нападател, който не е играл от близо една година, е имал амбиции да се завърне в английското първенство и е преговарял с “черните котки” за свободен трансфер, но в крайна сметка двете страни не са стигнали до договор, съобщава “Гонг”.

“Искам да играя. Преговарях с хора от Съндърланд, но в крайна сметка не се получи нищо. Когато играеш футбол от толкова много време, а аз се намирам и в добра форма, той става част от твоя живот. Все още имам желание да се завърна на терена. Преговарях със Съндърланд, защото наистина искам да играя още малко. Още един мач, още един сезон. Просто искам да се радвам на съотборниците ми, на футбола, на терена и на феновете. Но със Съндърланд не се получи. Понякога нещата просто са такива, каквито са”, каза той пред Sky Sports.

“Всеки иска да играе във Висшата лига. Веднъж бил ли си част от нея, ти винаги искаш да се завърнеш. Ще видим”, добави Бербатов.

The post Бербатов призна за преговори със Съндърланд appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Бербатов призна за преговори със Съндърланд

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×