Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Дадоха старт на Великденските турнири в Черниче и Полена

Осем ентусиазирани отбора се събраха в Черниче за първия ден от традиционния великденски турнир. Първата среща бе между отборите „Сасуоло-Черниче“, като Черниче победиха с 5:3. Отборите са разделени на две групи, като ще играят всеки срещу всеки днес през целия ден. Първа група са  „Атлетик”, „Център”, „Черниче”, „Сасуоло”, а втората

„Слабаците“ „Сао Пауло“, „Дърварите“  и „Лацио“. Утре са последните мачове от груповата фаза, а в понеделник са елиминациите.

В турнира в село Полена се включват също осем отбора. За купите там ще се борят отборите „„Драката”, „Център”, „Ветрен” (Полена), „София“ „Крупник”, „Горските”, „Мездра” и „Струмановец”. Началният сигнал там бе даден в 11:00 часа, а състезателите бяха събрали много привърженици  около игрището. Общинският кмет Апостол Апостолов от своя страна пък  не пропусна да проследи първите срещи и да пожелае късмет на всички състезатели и в двата турнира.

Утрe на Великден е финалът на турнира в село Полена, срещите ще започнат от 10:00 часа, а финалът е от 16:00 часа. Турнирът в село Черниче продължава, като носителите на купите там ще станат ясни в понеделник.

The post Дадоха старт на Великденските турнири в Черниче и Полена appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Дадоха старт на Великденските турнири в Черниче и Полена

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×