Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Биг Бенд – Благоевград поздрави жители и гости на града с концерт преди Великден

Музикантите от Биг Бенд – Благоевград зарадваха жители и гости на Благоевград с предвеликденски концерт. Под диригентството на Борис Янев, те изпълниха богат музикален репертоар, пред събралата се публика на площад „Македония“. В програмата се включиха и солистите Милан Георгиев и София Арабаджиева. Концертът на Биг Бенд- Благоевград е част от богатата културна програма по повод Великден.

Всяка една инициатива, включена в нея, е насочена в помощ на бившия футболист на ОФК „Пирин“ Васил Иванов Мадолев. Събраните средства ще бъдат преведени по открита банкова сметка, за неговото спешно лечение.

На централни места в Благоевград са поставени кутии, в които всеки желаещ може да помогне. Васил Мадолев се нуждае от спешна бъбречна трансплантация и последващо лечение, за което са необходими около 65 хиляди лева.

The post Биг Бенд – Благоевград поздрави жители и гости на града с концерт преди Великден appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Биг Бенд – Благоевград поздрави жители и гости на града с концерт преди Великден

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×