Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Българи са арестувани в Гърция заради трафик на мигранти или нелегален внос на цигари

Гръцката полиция арестува днес четирима български граждани. Двама от тях за задържани за нелегален внос на цигари, а двама – за трафик на имигранти, съобщава БНР.

Гръцките полицаи са задържали двама българи, след като те се опитали да внесат в страната 4096 пакета цигари без бандерол. Полицията е имала сигнал, че в района на Килкис, до границата с Македония преминава нелегален канал за внос на цигари и при проверка открили цигарите в колата на двама българи. Българите са задържани в полицията, а стоката и леката кола са конфискувани.

На магистралата Ксанти-Комотини полицаите спрели за рутинна проверка лекотоварен автомобил с българска регистрация, в който намерили 22 нелегални мигранти – 19 от Пакистан и 3 от Индия.Те са платили на двама българи за нелегален трансфер в Гърция. Арестуваните водачи на колата са българи – 38-годишен мъж и 20-годишна жена. Задържаните са предадени на прокуратурата в Комотини и ще бъдат съдени за нелегален трафик на хора.

Полицията в Гърция увеличи екипите за контрол по пътищата, като непрекъснато се извършват проверки на колите за нелегален внос на акцизни стоки и трафик на мигранти.

The post Българи са арестувани в Гърция заради трафик на мигранти или нелегален внос на цигари appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Българи са арестувани в Гърция заради трафик на мигранти или нелегален внос на цигари

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×