Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Иван Чапов ще строи модерен спортен комплекс край Разлог

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев подписа концесионен договор за изграждане на спортен комплекс. Концесията е за строителство на „Спортен комплекс“ в м. „Байова борика“, в землището на Община Разлог. Договорът бе подписан от кмета инж. Красимир Герчев и Иван Чапов-изпълнителният директор на „Хидроенергийна компания“ АД-Благоевград, която спечели конкурса за концесионер.

Концесионният договор е за срок от 35 години. В спортния комплекс ще бъдат изградени 5 футболни терени с прилежащата инфраструктура-трибуни, заведения, паркинги; игрища за волейбол, баскетбол, тенис. Ще бъде построен и голям открит паркинг за автомобили и автобуси. Спортният комплекс ще предоставя условия за тренировъчна и състезателна дейност от спортни организации и клубове, както и организиране на домакинства на спортни събития.

Строителството на обекта е въз основа на прието от Общински съвет-Разлог Решение № 180 от 28.07.2016 г., а територията, на която ще се строи комплексът е частна общинска собственост на Община Разлог.

The post Иван Чапов ще строи модерен спортен комплекс край Разлог appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Иван Чапов ще строи модерен спортен комплекс край Разлог

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×