Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Младежите от БСП – Гоце Делчев се обявиха против плакатната война

УВАЖАЕМИ КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,

Живеем в град, които може да се похвали с красива природа и непрекъснато развитие за да се превърне в още по-добро място за живот. Всеки един от нас ежедневно се радва на прекрасните дървета на бул. „Гоце Делчев“ и ул. „П. Яворов“. Дървета, които днес вместо да цъфтят се превърнаха в билбордове на една политическа партия за трета поредна година.

Ние Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев, призоваваме всички партии и кандидати за народни представители да спрат с лепенето на плакати извън законово регламентираните с общински наредби и заповеди места.

Нека наистина бъдем достойни граждани на Република България и на гр. Гоце Делчев. Нека заедно да покажем уважение към усилията на хората, които се опитват да превърнат града ни в един от най-добрите за живеене в България.

Нека заедно да покажем уважение към хората полагащи грижи за опазване чистота и околната среда в града ни.

Докажете, че сте достойни да бъдете наричани „народен представител“ в 44-то Народно събрание на Република България. Призоваваме всички кандидати за народни представители на 17.03.2017г. /петък/ от 12:00 часа, заедно да поставим плакатите, на разрешените за тази цел места в гр. Гоце Делчев (те не са малко).

Доверието на избирателите не се печели с плакати, а с идеи. Нека бъдем за пример на всички наши съграждани, а не повод за презрение.

Да кажем заедно „НЕ НА ПЛАКАТНАТА ВОЙНА“!

МЛАДЕЖКО ОБЕДИНЕНИЕ В БСП – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

The post Младежите от БСП – Гоце Делчев се обявиха против плакатната война appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Младежите от БСП – Гоце Делчев се обявиха против плакатната война

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×