Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

„Лепачи на плакати” петнят името на кандидат-депутата от БСП – Йорданка Атанасова

Полицията в Петрич спипа „Лепачи“ на плакати петнящи името на кандидат-депутата от БСП – Й. Атанасова, съобщава Струма24. По сигнал от Общинското ръководство на БСП – Петрич, вчера петричката полиция залови лепачи на плакати, петнящи името на Йорданка Атанасова, кандидат за депутат от „БСП За България“. Водач на групата, която се състои от няколко човека, е Атанас Я.

Лепачите са заловени в момент на лепене заедно с плакатите и тиксото, което използват за залепване. Плакатите са ламинирани. На тях с големи букви е изписано: „Срам кой предложи Йорданка Атанасова?“ Изписано е и името на коалицията, която я издига.

Два такива плаката има на автобусната спирка до комплекс “Белатур”. Около тях личат остатъците от скъсани плакати на други партии. Сигналът за петнящите плакати постъпил в червената централа в Петрич около 22:00 часа. От БСП се обадили в полицията. Полицаите реагирали бързо, и заловили лепачите. Според членове на общинското ръководство на БСП – Петрич, някои от тях са признали името на партията, която ги е изпратила.

“Става дума за голяма партия, наш опонент”, казаха от червената централа. БСП – Петрич ще депозира сигнал за плакатите в РИК – Благоевград

The post „Лепачи на плакати” петнят името на кандидат-депутата от БСП – Йорданка Атанасова appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

„Лепачи на плакати” петнят името на кандидат-депутата от БСП – Йорданка Атанасова

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×