Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Mасови проверки на зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово

архив

Масови проверки на звеното „Фискален контрол“ на НАП започнаха днес на зеленчуковата борса в село Кърналово, Петрич, съобщиха от НАП. 40 служители на НАП ще следят изкъсо дали се спазват разпоредбите на данъчното и осигурително законодателство на територията на складовата база и търговските обекти.

Агентите ще инспектират на входа и на изхода на борсата, ще се описват камионите, които влизат и напускат базата. Освен това ще се проверява дали товарът отговаря на описаното в товарителниците и другите документи, придружаващи стоката. Ще се следи дали търговците отчитат надлежно продажбите на касовите си апарати.

Проверките на фискалните агенти стартират след получени сигнали и извършени проверки за нарушения на данъчното и осигурително законодателство на територията на зеленчуковата борса.
От началото на 2017 г. фискалните агенти на НАП са извършили 50 000 проверки на транспортни средства, като на 15 000 са поставени технически средства за контрол.

В резултат на извършените контролни действия са наложени 300 обезпечения, за да се избегне отклонение от облагане, допълват от НАП.

The post Mасови проверки на зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Mасови проверки на зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×