Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Банско очаква гости от цял свят за „Little Miss & Mister Galaxy” 2017

За 7-ми път, от 14-ти до 20-ти март 2017 г. Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.

Деца от цял свят, с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско, ще огласят тесните старинни улички на града с жизнерадостния си смях.Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития – вечер на нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път ще докоснат снега. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международното звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss & Mister Galaxy”. Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 17 март 2017 г. от 17:30 ч. в залата на читалище „Никола Вапцаров“.

Финалният гала спектакъл „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще се проведе на 17 март от 17:30 часа на сцената на НЧ „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие и самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му с чистотата на детските емоции и красотата на усмивките.
По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на Община Банско, под патронажа на кмета – Георги Икономов. Организатор и лицензиант е Интерсаунд, с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури. Входът и за двете събития е свободен.

The post Банско очаква гости от цял свят за „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Банско очаква гости от цял свят за „Little Miss & Mister Galaxy” 2017

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×