Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Мамин празник в Долно Осеново в аванс

Пременени в красиви носии, нови костюми и роклички децата от детската градина в село Долно Осеново показаха обичта си към мама. Малчуганите пресъздадоха българската народна приказка „Галената Богданка“ и получиха бурни аплодисменти от родители и гости. „Честит празник, мила мамо“ в аванс с огромна обич заявиха децата. Десетки майки на най-малките жители на селото се стекоха днес в детската градина, за да чуят : Благодаря ти, мамо!

Стихотворения, песни и благодарствени думички казаха мъниците, които вече няколко седмици с трепет се приготвяха за тържеството за мама.

Mайките поздравиха дечицата си за усилията, споделиха какво е майчината обич и им обещаха, че вечно ще ги обичат. Специален гост на милите тържества на децата беше кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ- Стефан Апостолов. Той припомни, че точно преди 3 години сега препълнената детска градина е била покрита с този покрив, а със сълзи на щастие някои майки си спомниха, как той е бил неотлъчно до майсторите, които направили покрива и един от първите, които ги поздравил за уютната детска градина, която децата им сега обитават.

С радост Стефан Апостолов раздаде мартенички на майки и деца, защото в месеца на мартеницата традицията трябва да се спазва. С трепет в очите малчуганите се зарадваха на милия жест. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, кметът на село Долно Осеново Бисер Сегменов, директорът на ДГ „Долно Осеново“ Александра Механджийска наблюдаваха с интерес тържествата на децата и бурно ръкопляскаха, умилени от прекрасните малки актьори.

The post Мамин празник в Долно Осеново в аванс appeared first on Blagoevgrad.eu.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Мамин празник в Долно Осеново в аванс

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×