Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Акция по почистване от плакати и обяви започна в Симитли

Акция по почистване от плакати и обяви започна в Симитли и селата. Акцията е нарочна, предимно за опазване на дърветата и кората на дървесните видове в градска среда. Дърветата се оказват най-честите „табла” за съобщения и обяви. Но нерегламентирани. Десетки килограми хартия събраха работниците от временната заетост в Симитли в акцията. Безброй шарени парчета от постери, афиши, плакати провисваха от къде ли не- от сгради, стълбове, дървета, ел.табла, трафопостове. А при по-силен вятър безформените хартиени остатъци прелитаха като волни птици. От голяма част от събраните боклуци надничат лицата и посланията на изявени политици, непочистили си агитационните материали от последните избори.

От администрацията на община Симитли напомнят, че съобщения, обяви и други рекламни материали могат да се поставят само на определеното табло за съобщения пред сградата на общинска администрация Симитли. Тъжните вести също не е добре да се съобщават от дървета и стълбове. Никому не е приятно, ако се случи да настъпи неволно…некролог. Мястото за лепене на некролози е таблото пред църква „Рождество Богородично”. Определените места за обяви и съобщения по селата в общината са таблата за съобщения пред кметствата и църквите по населени места.
От общината напомнят, че с наредба е забранено лепенето на афиши, плакати, обяви, реклами, некролози, нагледни агитационни материали и други на нерегламентирани места. При констатирано нарушение, са предвидени санкции в наредбата.

От общината апелират да се преустанови практиката разлепване на плакати, обяви, постери и други съобщения на нерегламентирани места, за да бъдат населените места в община Симитли по – приветливи и красиви.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Акция по почистване от плакати и обяви започна в Симитли

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×