Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Пак не тръгна делото срещу Ембака за убийството на AM “Струма”

Делото срещу Емил Първанов-Ембака за убийството на магистрала “Струма” отново не тръгна в окръжния съд в Благоевград, съобщава „24 часа“. Първанов се яви сам, защото адвокатите му са болни. Наследниците на убития легионер Николай Чивиев пък са били нередовно призовани.

През лятото на 2015 г. Първанов удари с камък и уби охранителя на строежа на лот 4 на “Струма” Николай Чивиев. После избяга и са укриваше близо 4 месеца, но се предаде сам. Лежа в ареста 8 месеца и бе пуснат под домашен арест.

Първото заседание по делото бе през декември, но председателят на съдийския състав си направи отвод. Причина бе, че дни по-рано Ембака без да иска ударил паркираната кола на съдия Петър Пандев. За да няма съмнения в предубедеността му, адвокатите на Първанов поискаха отвод и съдия Пандев се оттегли. Определен бе нов председател на състава – съдия Диана Узунова.

Днес трябваше да бъде даден старт на делото, но това отново не стана и бе определена нова дата в края на януари.This post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Пак не тръгна делото срещу Ембака за убийството на AM “Струма”

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×