Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Добърско с нови ВиК мрежа и детски съоръжения

detska_purzalka_dobursko

Нова пързалка бе монтирана в детската градина в с. Добърско. Тя е част от подновяването на съоръженията за децата по детските градини. Нови пързалки, люлки и пясъчници има вече във всички детски градини на община Разлог.

Освен подмяната на детските съоръжения, Община Разлог извърши смяна и на ВиК мрежата на част от ул. „1-ва“ в с. Добърско. С това се слага началото на предстоящите ВиК ремонти за 2016/2017 г.
Населението на селото се радва и на две обновени автобусни спирки, които са изключително необходими за жителите на с. Добърско, тъй като голяма част от жителите му ползват ежедневно съоръженията, за да посещават работните си места.

Кметът на с. Добърско Илиян Джунев и жителите изказват благодарност на кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев и цялото ръководство за новите придобивки, които са от съществено значение за бита на хората от населеното място.

avtobusna_spirka_1dobursko_vik_mrejaThis post first appeared on Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр, please read the originial post: here

Share the post

Добърско с нови ВиК мрежа и детски съоръжения

×

Subscribe to Blagoevgrad.eu – Новини Благоевгр

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×