Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Gjumi i pafajsisë dhe opiumi i politikanëve

 


E trishtë që në 2021, jo thjesht kryetari i një partie politike, por kryeministri i një vendi që pretendon të hyjë në Europë, përdor 1 qen endacak që e ka zënë gjumi para 1 zyre elektorale, si sarkazëm për kundërshtarin politik. Nuk do kishte kenë çudi që këto zgjedhje, partitë, dhe ajo e tija, të vinin me 1 program kombëtar afatgjatë dhe etik për zgjidhjen e këtij fenomeni.
Por koha dhe veprat kanë treguar të kundërtën.
2 ditë më parë, jua bëra llogaritjen me mik të shpenzimeve të spitalit veterinar të bashkisë Tiranë.
Sa naive isha treguar!
Mësoni se veç blerje medikamentesh+ materialesh veterinare për 5 vitet e fundit, të gjitha të publikuara në Agjensinë e Prokurimit Publik, janë:
2016 - 8.303.600 lekë të reja
2017 - 19.631.250 lekë
2018 - 17.500.000 lekë
2019 - 16.499.987 lekë
2020 lot 1 - 10.019.500 lekë
2020 lot 2 - 12.554.650 lekë
Totali - 84.508.987 lekë

Pra, janë shpenzuar 850 milion të vjetra nga taksat e qytetarëve të Tiranës, vetëm për medikamente d...


This post first appeared on Zerion, please read the originial post: here

Share the post

Gjumi i pafajsisë dhe opiumi i politikanëve

×

Subscribe to Zerion

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×