Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Florin Salam a ramas fara cei 100.000 de dolari

Florin Salam

Florin Salam si trupa lui ar fi fost opriti de Autoritatile Americane pe aeroportul din New York, dupa ce acestia nu au putut justifica suma de aproximativ 100.000 de dolari cash, care se afla asupra lor. Banii ar fi fost confiscati de autoritatile americane, conform wowbiz.ro.

Cantaretul de manele Florin Salam si trupa sa ar fi fost opriti de autoritatile americane pe aeroportul din New York, dupa ce asupra lor s-ar fi gasit suma de aproximativ 100.000 de dolari, bani castigati la concertele sustinute peste Ocean. Cantaretul a incercat in zadar sa le explice politistilor ca banii sunt castigati din muzica, suma fiind confiscata.

Manelistii au sustinut mai multe concerte in SUA, unde au castigat sume serioase. Cand au fost insa opriti de vamesi si intrebati cu ce acte pot dovedi ca suma provine din cantat, Salam nu a putut justifica banii.

The post Florin Salam a Ramas Fara Cei 100.000 de dolari appeared first on Radio Etno Mania.This post first appeared on Radio Etno Mania, please read the originial post: here

Share the post

Florin Salam a ramas fara cei 100.000 de dolari

×

Subscribe to Radio Etno Mania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×