Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις: Η σκληρή εκδίκηση του Κεμάλ!

Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις: Η κόντρα ανάμεσα στον Εμίρ και τον Κεμάλ κορυφώνεται όταν ο πρώτος βάζει φωτιά στο μαγαζί του Χουσεΐν και όταν ο δεύτερος για αντίποινα δημοσιοποιεί πως η Μουζγκιάν Κοζτζούογλου είναι ζωντανή.Διαβάστε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις στο tv-24.gr

Κι ενώ η Νιχάν βρίσκεται στο σπίτι του Κεμάλ για να ψάξουν μαζί το δολοφόνο του Οζάν, εκείνος τη φυγαδεύει καθώς πιστεύει πως ο Εμίρ έχει βάλει να ψάξει τις κάμερες για να ανακαλύψει αν πράγματι οι δυο τους συναντιούνται κρυφά. Οντως ο Τουφάν έχει πάει στο συγκρότημα κατοικιών που μένει ο Κεμάλ και ζητάει από τον άνθρωπο στο δωμάτιο με τις κάμερες ασφαλείας να του δώσει τις κασέτες από το προηγούμενο βράδυ. Ομως ο Κεμάλ έχει φροντίσει να σβήσει τα πειστήρια, κι έτσι ο Εμίρ για την ώρα δεν ανακαλύπτει τίποτα. Ο Κεμάλ συναντάει τη Νιχάν και της λέει: «Δεν πρέπει να είσαι κοντά μου! Ο,τι μάθω θα σε ενημερώσω». Στο μεταξύ, η Φαχιμέ πάει στο γραφείο του Κεμάλ και η Μπανού ενημερώνει τον Εμίρ. Η Φαχιμέ βρίσκει το ημερολόγιο της Νιχάν και σοκαρισμένη διαβάζει πως η Ντενίζ είναι κόρη του γιου της. Οταν ο Εμίρ μπαίνει στο γραφείο, εκείνη καταφέρνει να το κρύψει στην τσάντα της.Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις:

Ο Εμίρ την απειλεί: «Κρατήστε το γιο σας μακριά από τη γυναίκα μου και το παιδί μου! Είστε μητέρα και ξέρω πως όποιος πειράξει την οικογένειά σας θα τον “κάψετε”. Το ίδιο έχω σκοπό να κάνω κι εγώ για τη δική μου», της λέει και εκείνη τρομάζει. Η Νιχάν πάει στο πατρικό του Κεμάλ και ρωτάει τη Ζεϊνέπ για τη μέρα που ο Οζάν δηλητηριάστηκε, ενώ ο Κεμάλ ζητάει να του δώσουν όλα όσα γράφτηκαν στον Τύπο εκείνες τις μέρες για το περιστατικό. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Εμίρ για την επίσκεψη της Νιχάν, ενώ η τελευταία το επιβεβαιώνει στον άντρα της. Αργότερα γίνεται σύσκεψη ανάμεσα στον Κεμάλ, τον Εμίρ και τη Νιχάν, όταν ο Εμίρ πρέπει να φύγει για λίγο από την αίθουσα. Η Νιχάν με τον Κεμάλ, υποψιασμένοι πως ο Εμίρ τους παρακολουθεί, μιλάνε ειρωνικά ο ένας στον άλλον, αλλά εκείνος είναι σίγουρος πως κάτι κρύβουν. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ: «Ελαβες το πακέτο που σου έστειλα;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος της λέει πως δεν πήρε τίποτα. Ο Εμίρ και η Ασού συναντιούνται στο σπίτι της μητέρας τους κι αυτός της λέει: «Η μητέρα μου είναι νεκρή και κανείς δεν θα μάθει την αλήθεια! Θα καταστρέψουμε τον πατέρα μας, θα τον κάνουμε με γνωμάτευση γιατρού να φύγει από την εταιρεία. Δεν θα αφήσω κανέναν να εξαφανίσει το όνομα Κοζτζούογλου, ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον».Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις:

Στο μεταξύ, η Νιχάν ανακαλύπτει πως λείπει το ημερολόγιό της και η Βιλντάν της λέει πως το έστειλε στον Κεμάλ. Εκείνη σοκάρεται: «Πώς το έκανες αυτό; Δεν καταλαβαίνεις τι θα γίνει αν μαθευτεί η αλήθεια;», της λέει και η Βιλντάν της απαντάει: «Μία φορά σε έκανα να πονέσεις, πλέον έχεις μία και μοναδική ευκαιρία να ευτυχήσεις! Ο Κεμάλ είναι ο μόνος που μπορεί να σε σώσει». Ο Εμίρ βλέπει τη Νιχάν σε αυτή την κατάσταση και εκείνη του λέει πως έχασε ένα ημερολόγιο της Ντενίζ. Στο μεταξύ, το μαγαζί του Χουσεΐν καίγεται και ο Κεμάλ πάει έξω από το σπίτι του Εμίρ και του λέει: «Δεν ήρθα για να σου πω να μείνεις μακριά από την οικογένειά μου, αλλά για να σου πω να περιμένεις». Την επόμενη μέρα η Φαχιμέ πάει να βρει τη Νιχάν, της δίνει το ημερολόγιο και της λέει: «Αυτά όλα είναι ο κόσμος σου, αλλά εδώ μέσα είναι γραμμένα τα μυστικά σου! Μην πεις την αλήθεια στον Κεμάλ, άφησέ τον να φτιάξει τη ζωή του και να σε βγάλει από την καρδιά του! Είσαι μητέρα πια και καταλαβαίνεις». Η Ασού απειλεί τον Εμίρ, ενώ ο Κεμάλ σώζει το συνεργείο του Αϊχάν από τον Γκαλίπ. Η Νιχάν βρίσκει τη φωτογράφο που έβγαλε φωτογραφίες τον Οζάν τη μέρα που πέθανε, ενώ ο Εμίρ ψάχνει για το ημερολόγιο της Νιχάν. Ομως η Νιχάν έχει φροντίσει να το αλλάξει και να κρύψει το πραγματικό. Την επόμενη μέρα η Νιχάν με τον Κεμάλ, παίρνουν τις φωτογραφίες και ο Κεμάλ μαθαίνει από έναν εγκληματολόγο ότι: «Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, το παιδί δεν κρεμάστηκε μόνο του! Κάποιος τον σκότωσε». Η Νιχάν συγκλονίζεται. Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει έξω από την έπαυλη, ενώ ο Γκαλίπ ανακαλύπτει πως η Μουζγκιάν έπεσε θύμα απαγωγής.Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις:

Για την αρχική σελίδα «Kara Sevda» πατήστε ΕΔΩ

The post Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις: Η σκληρή εκδίκηση του Κεμάλ! appeared first on Tv-Series.gr.This post first appeared on Peiraxtiri.gr - Η Καθημερινή σου ενημέρωση, please read the originial post: here

Share the post

Kara Sevda 2ος κύκλος εξελίξεις: Η σκληρή εκδίκηση του Κεμάλ!

×

Subscribe to Peiraxtiri.gr - Η Καθημερινή σου ενημέρωση

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×