Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Life Blogs  >  My Life Blogs  >  Meteora – My little space in wide web world my-life Blog  > 

Sephia All-in-one Argan Oil
2017-07-21 05:42
Hi guys, if you are looking for a good argan oil product, which you can use from head to toe, look no further, Sephia is definitely your solution! For RM39.90 only, it’s filled with be… Read More
2017-07-04 20:17
To be honest, memang agak buat tabiat saya beli casing pesen gini haha. Memang tak pernah-pernah beli casing yang se-“ceria” dan keanak-anakan macam ni, haha. Casing “ice… Read More
Dramas I’m Currently Watching
2017-06-29 19:08
I memang jenis suka drama yang simple, cute, sweet and kelakar. Kalau jenis heavy2, memang idok le jawabnye. And to be honest, most of the time, I akan tengok kalau hero atau heroin dia adal… Read More
2017-06-25 09:02
Sadly, this is my “raya meal” this year. Since wan dah tak ada, I’m alone for this raya. So, I don’t consider myself “celebrating” raya at all. Today is j… Read More
2017-05-31 16:12
Just a random thought, in which reminds me about this throwback ~> Me visiting Gundam @ Odaiba~ back in 2015, I decided to travel alone from Toshima to Odaiba at night (my friends have al… Read More
2017-05-30 15:34
Memang sangat lah sayu. Tak tergambar dan terucap dek kata-kata betapa sedihnya hati ini. Sejak kecil saya tak pernah duduk jauh dari wan, kecuali waktu matriks dan uni – itu pun bukan… Read More
2017-04-20 14:24
Setelah lebih 15 tahun aku tinggal di rumah ini bersama arwah wan sejak arwah atuk meninggal pada tahun 2002, tibalah hari terakhir aku di sini. Banyaknya memori yang telah aku dan arwah wan… Read More
2017-04-11 15:41
Thanks to some “kind” souls, I’ve been put in a very difficult situation especially for this one week period. I will never ever forget this moment. Allah saja yang tahu per… Read More

Share the post

Meteora – My little space in wide web world

×

Subscribe to Meteora – My Little Space In Wide Web World

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×