Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

„Suntem victimele unui experiment alimentar criminal” – In fiecare zi mâncăm în jur de 250-300 de substanţe chimice

Dr. Maria Chirilă „Toată nenorocirea asta cu bolile pro­vine de la stilul de viaţă, de la ceea ce mâncăm. Am făcut un calcul şi, în fiecare zi, prin alimentele de pe piaţă, mâncăm în jur de 250-300 de substanţe chimice. Cum vreţi să reziste organismul la o asemenea agresiune? Pâinea cea de toate zilele, de pildă, are nu mai puţin de 14 afânători, din­tre care unii cancerigeni. In toate ţările civilizate, E-urile sunt controlate foarte strict. Numai la noi se folosesc haotic, fiecare pro­ducător pune ce şi cât vrea. De ce să încarci un aliment oarecare cu 15 E-uri, când el este foarte bun în stare naturală?

Un medic ne explică ce înseamnă alimentația „modernă” și produsele de calitate îndoielnică. Suntem supuși unui experiment alimentar căruia îi cad victime oameni de rând.

„În țara asta, dacă vrei să faci un lucru bun, te așteaptă o armată de mori de vânt. Asta e concluzia tristă a sufletului meu. Spitalul creștin Christiana, pentru care am muncit pe brânci, împreună cu soțul meu, ani în șir, a fost ajutat de autorități să dispară. Era un spital pentru săraci, pentru cazurile sociale, care altfel nu pot fi ajutate. Aveam și asistență spirituală, lucrau și măicuțe alături de personalul medical. La noi s-a tratat, printre alții, și Petre Țuțea. Dar nu s-au lăsat până nu ne-au închis.”

A fost un caz deosebit. Avea doar 18 ani și deja învățase să moară. Medicii au trimis-o acasă la Curtea de Argeș să-și aștepte sfârșitul. Copila se chinuia îngrozitor. Mama ei a făcut infarct și a fost operată la inimă. Povestea Alexandrei a început cu o hepatită B. Boala a evoluat, așa că părinții au adus-o de urgență la București. După zeci de investigații la spitalele Colentina și Matei Balș, a trecut la tratament cu interferon și apoi cu cortizon, câte 80 mg timp de trei luni. Alexandra se simțea tot mai rău, se umflase, o dureau toate oasele, îi căzuse părul.

„M-am internat cu o boală, respectiv hepatită și am ieșit din spital cu vreo 10 boli… E o crimă cortizonul ăsta.” spunea Alexandra. Medicii erau îngroziți, afirmând că doar o minune de la Dumnezeu o poate salva. Minunea s-a întâmplat.

Acum se mai citește și:  MESAJ foarte IMPORTANT de la RAED ARAFAT pentru toată ROMÂNIA. Toată populația trebuie să…

Alexandra are acum 23 de ani… . Doar consultațiile periodice la un centru medical de homeoterapie și fitoterapie, îi mai aduc aminte de calvarul prin care a trecut, pentru că Dumnezeul invocat de doctori nu a vindecat-o direct ci prin înlocuitorul Lui, dr. Maria Chirilă. Cei care vor să consume doar produse naturale le pot achiziționa de la magazinele Naturalia, deschise în zonele Floreasca și Moșilor, din Capitală. Sunt aici tot felul de bunătăți: de la pâine la bomboane, de la brânză de capră la pastramă de porc.

Nu consumaţi acelaşi aliment o perioada lunga de timp

Şi în homeopatie se aplică zicala „ce-i prea mult nu-i sănătos”. Chiar dacă, în esenţă, e bun. Aşa că Maria Chirilă ne atrage atenţia să nu consumăm acelaşi ceai, aliment sau orice alt produs o perioadă foarte lungă de timp. Pentru că asta duce la o simptomatologie. Ceaiul de sunătoare, de pildă, altfel benefic, dă nevralgii destul de grave: „La un moment dat, am avut o pacientă tânără, frumoasă, dar cu nişte cearcăne imense, până la jumătatea feţei, şi cu o stare generală foarte proastă. Am întrebat-o, din prima, ce mănâncă. Şi mi-a spus că hrana ei, de doi ani, se rezumă doar la grâu încolţit”.

Centrul Medical Naturalia nu seamănă deloc unei clinici obişnuite. Atmosfera de aici pare mai degrabă o răsplată pentru gropile, praful şi mizeria din Voluntari, pe care le înfrunţi ca să ajungi pe strada Mircea Marinescu. Când, dintr-o dată, pei­sajul se schimbă brusc. Parcă ai ajuns nu doar într-un alt oraş, ci chiar într-o altă ţară. Un asfalt perfect, case cochete, fără să fie palate cu turnuleţe, inundate de verdeaţă.

Acum se mai citește și:  Acuzații grave la adresa Ivankăi Trump. Este lașă pentru că se ascunde….

La numărul opt, dai peste o adevărată oază de sănătate. Un laborator în care se fac produse naturiste, un magazin cu mărfuri ecologice, un depozit în care se pun plante la uscat, o recepţie pentru pacienţi, nişte cabinete de consultaţie. Sala de aşteptare e un adevărat regal al naturalului şi bunului gust. Flori, multe flori, icoane şi citate din cărţile sfinte, câteva vitrine cu mostre din ceaiuri, tincturi, ule­iuri, creme şi alte produse naturale. Pacienţii care îşi aşteaptă rândul au pe masă un coş cu felii de pâine ecologică. De departe, cea mai bună pe care am gus­tat-o vreodată.

„Udată” cu un ceai roşiatic, hibiscus, ni se spune, e genul de gustare care îţi merge direct la suflet. Doamna doc­tor Maria Chirilă nu prea are timp de întrebări. Ne invită în cabinet şi începe, direct, să ne certe. Sigur, nu pe noi, două bucăţi de ziarişti, ci pe noi, aşa, în general, ca victime ale acestei minunate ţări, în care boala parcă ar fi o sarcină de partid şi de stat. Pentru că facem tot ce se poate ca să ne îmbolnăvim. Cât mai mult, cât mai grav:

„Toată nenorocirea asta cu bolile pro­vine de la stilul de viaţă, de la ceea ce mâncăm. Am făcut un calcul şi, în fiecare zi, prin alimentele de pe piaţă, mâncăm în jur de 250-300 de substanţe chimice. Cum vreţi să reziste organismul la o asemenea agresiune? Pâinea cea de toate zilele, de pildă, are nu mai puţin de 14 afânători, din­tre care unii cancerigeni. Prin sare, cea iodată, că de alta nu avem, luăm în fiecare zi o doză de cianură. Laptele praf pentru copii conţine 28 de substanţe chimice, inclusiv piatră vânătă, folosită la stropitul viilor, pentru dăunători. Toate sunt scrise pe cutii, adică e la vedere, nu trebuie decât să le citiţi.

Cine avizează acest experiment alimentar criminal?

In toate ţările civilizate, E-urile sunt controlate foarte strict. Numai la noi se folosesc haotic, fiecare pro­ducător pune ce şi cât vrea. De ce să încarci un aliment oarecare cu 15 E-uri, când el este foarte bun în stare naturală? Doar dacă vrei să-i creşti preţul, că şi otrăvurile astea sunt scumpe. Şi cam aşa se întâmplă, culmea sadismului, trebuie să îi şi plătim bine ca să ne omoare. Sau dacă vrei, ca politică de stat, să fie cât mai mulţi oameni bolnavi. Şi să dezvolţi indus­tria farmaceutică. Mult mai rentabilă, la noi, decât industria de armament, de pildă.

După ce ne-a muştruluit bine, „terapie” pe care o aplică şi pacienţilor, spre binele lor, doctoriţa Chirilă ne-a mărturisit că s-a apropiat de homeopatie şi fitoterapie din nevoie. A întâlnit foarte multe cazuri care nu puteau fi rezolvate prin tratamente alo-pate.

După ce a terminat medicina, s-a specializat în imunologie şi alergologie. Vedea tot timpul că, la ieşirea din spital, pe fişa pacienţilor scria ameliorat. Or, în starea lor, pe fond, nu prea era nimic ame­liorat:

Am văzut sute de alergii la medica­mente şi am înţeles că e împotriva codului genetic pe care îl avem să înghiţi zeci de asemenea chimicale pe zi. Nu puteam să rezolv aceste cazuri doar prin medicina cla­sică”.

Acum se mai citește și:  Iohannis a respins-o pe Shhaideh, dar n-a spus motivul. Se află acum la un pas de SUSPENDARE

Şansa a venit în 1982, sub forma unei burse, pe homeopatie, la Academia Regală din Londra. Cu chiu, cu vai, a reuşit să strângă 160 de lire sterline, din puţinii bani de buzunar pe care îi avea. Şi-a cumpărat o mică bibliotecă de cărţi de spe­cialitate, s-a întors în România şi s-a pus pe treabă.

Principiul homeopatiei poate fi rezumat prin expresia „cui pe cui se scoate”. Ceea ce te îmbolnăveşte, la un moment dat, te poate şi vindeca, într-o diiuţie controlată şi particularizată pentru fiecare caz. Homeopatia tratează cauza bolii, nu doar efectul, şi priveşte pacientul ca un întreg, nu-l împarte pe bucăţi: inimă, ficat, plămâni, cap, picioare etc. De aceea, la prima consultaţie se face anamneza, adică un fel de istorie personală a pacientului. Homeopatul se interesează de toate afecţiunile avute vreodată, în cursul vieţii, de analize medicale sau observaţii de la alţi medici, de comportamentul alimentar şi de viaţă, de traume fizice sau psihice suferite, de antecedentele de familie ş.a.m.d. Când „tabloul” este complet, urmează instruirea alimentară. Pentru că o vindecare pe cauză începe întotdeauna cu detoxifierea organismului.

Tratamentul pro-priu-zis este individualizat pentru fiecare pacient. Granulele homeopate, produse din lactoză, de un laborator din Bucureşti, se impregnează cu tincturile active în far­macia de laNaturalia. Pe loc, funcţie de diagnostic. „Bobiţele”, cum le numesc pacienţii, se ţin sub limbă, până se topesc. în cadrul terapiei, ele se combină cu pro­duse din plante, ceaiuri, tincturi, unguente, uleiuri. Tincturile-mamă sunt importate din Anglia şi Germania. Plantele se culeg de pe la noi, de la altitudini mari, de peste 1.500 m, ca să fie cât mai nepoluate: din Bucovina, Munţii Căliman şi Munţii Banatului.

Pentru o viaţă sănătoasă şi pentru a trata cât mai corect diverse afecţiuni, dacă le avem, medicul Maria Chirilă ne recomandă câteva „reţete” genera­le: • beţi sucuri de cătină, echinaceea şi isop, pen­tru că ele cresc imunitatea • în loc de antibiotice, luaţi uleiuri esenţiale de eucalipt şi cimbru • con­sumaţi cât mai multe alimente-medicament: hrean (cel mai bun antibiotic); ridiche neagră (depurativ, detoxifiant); sfeclă roşie (mare furnizoare de fier); andive (adevărate minuni pentru afecţiunile hepato- biliare); leurdă (antitumoral natural) • beţi trei- patru căni de ceai pe zi: de porumbe şi hibiscus (antistres); de măceşe (macerat de seara până dimi­neaţa este sănătate curată pentru cardiaci). 

Sursa : infoalert.com




This post first appeared on Blackjack's, please read the originial post: here

Share the post

„Suntem victimele unui experiment alimentar criminal” – In fiecare zi mâncăm în jur de 250-300 de substanţe chimice

×

Subscribe to Blackjack's

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×