Blog Directory  >  Coco Belle - Blog  > 

Trixie Triceratops
2016-10-15 07:00
Na de dino-rage van de Albert Heijn, wilde Faye een gehaakte stegosaurus.Ik was bezig met het patroon uitzoeken, tot het oog van mijn man viel op een triceratops.Of ik die ook kon maken? ;)P… Read More
In Opdracht; Ibiza Vestje En Droomvanger
2016-10-08 07:00
Ik had voor mijn meisjes begin juli al deze schattige vestjes gemaakt, maar mocht er nog een in opdracht maken, hoe leuk!Ben van het vestje vergeten een foto te maken..maar hij zag er zo uit… Read More
Mandala Kussens
2016-10-01 07:00
Voor de zomer had ik een zaterdag niets te doen,en besloot naar Hoogerheide te rijden om Stoffen en Stiksels een keer te bezoeken. Claire Boeter hield er die dag een workshop, dus dat was du… Read More
Krukje En Slingertje
2016-09-24 07:00
Bij ons in de wijk was er een poosje geleden een rommelroute,je mag dan voor je huis, je zooi verkopen.Heerlijk! Lekker in de buurt een beetje snuffelen.Een vriendin zat er ook, en die wilde… Read More
Kraamcadeau Voor Mats
2016-09-17 07:00
Op het werk van mijn man is er wederom een collega papa geworden,en deze keer van een zoon; Mats!Dus daar moest een kaartje voor komen..en natuurlijk een klein cadeautje..deze keer in de cat… Read More
Mandala Slingertjes
2016-09-10 07:00
Ik had al eens een vrolijk slingertje gemaakt. En die viel goed in de smaak, want ik kreeg een bestelling om er drie te maken in andere kleuren!En voor haar zoontje maakte ik dit kleine hang… Read More
Muziekpoes
2016-09-03 07:00
In opdracht maakte ik een poes met een muziekdoosje erin.Het is geïnspireerd op het ontwerp van Anne Claire Petit. Het origineel was gebreid, een handpop en had geen muziek. Tijd voor e… Read More
Zomerstop + Juffencadeautjes
2016-07-30 07:00
Zo.. het schooljaar is afgelopen voor ons!Wat was het een lange ruk sinds de meivakantie..maar nu mogen we lekker 6 weken niksen,heerlijk!Als afscheid voor de juffen maakte ik hartjes,"bedan… Read More
Kraamcadeau Teun
2016-07-23 07:00
Op de peutergroep waar Liv zit, heeft een kindje uit de groep een broertje gekregen!En daar moest natuurlijk iets leuks voor gemaakt worden!Een lief kaartjeen een schattig schaapje..(wat een… Read More

Subscribe to Coco Belle

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×