Blog Directory  >  What's Going On ? - Blog  > 

2010-08-14 04:39
------MARHABAN YAA RAMADHANMOHON MAAF LAHIR DAN BATIN YA Happy Fasting ! Read More
KPPP
2010-08-14 04:06
hello kawan-kawan, hari ani gue mau cerita ttg KPPP semaca, kegiatan pramuka gitu deh, kaya pelantikan dari Penggalang ke Penegak haha jadi ceritanya gue itu di suruh nginep di lapangan seko… Read More
2010-08-04 14:17
hello readeeersss long time no seeeee !!!kinda miss you a looot ! now i just wanna tell you bout my friend in my high school, its kinda fair right? cause ive so many story that ive wrote in… Read More
Happy Birthday Shenia
2010-08-04 13:56
hello readers, yesterday is my birthday............my sweet fifteen hahaha yeah im 15 Years old now, i was celebrate my birthday at Sushi Groove , Pondok Indah Mall sebenernya tadinya aku ma… Read More
Preparing For Student Orientation
2010-07-09 11:59
this morning i went to my new school, hihiy for preparing my orientation or we usually call it "MOS" "OSPEK" yaa something like that, and luckily my senior wasnt so bad, not as scary as i th… Read More
Wanna Come, But I Cant :(
2010-07-09 05:01
huhuhuhu...tadi baru buka blognya kak Diana Rikasari, terus ngeliat ttg brightspot market,sayang banget acaranya dari tanggal 8-11 july, dan itu bertepatan dengan acara keluarga di bandung… Read More
2010-07-09 04:48
"i can accept failure, everyone fails at something,but i cant accept not trying"-Michael Jordan-source from HERE Read More
I'm Back!!  And...
2010-07-08 16:31
hellow i'm baaaaack !! yippie..kemaren itu entah kenapa gue ngerasa galau banget, ngerasa kaya sendiri, bener-bener ngerasa kaya apa ya?hm gatau deh, gue bingung ngejelasinnyaterus tiba-tiba… Read More
2010-07-03 14:43
i got an award from Anggi , she is my junior high school friend, and my classamate, have a time? visit her blog, click HERERULES 1.banner gambar tidak boleh di ubah, baik signature, tulisan… Read More

Share the post

What's Going On ?

×

Subscribe to What's Going On ?

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×