Blog Directory  >  Morgaine's Passions | Live life to the fullest - Blog  > 

2016-10-20 09:32
De titel zegt het al, toen ik het nieuws las van Jaixy aka Jaike, begon het. Het heeft mij letterlijk en figuurlijk bij de keel gegrepen. Mijn longen stonden in de fik naarmate de avond verd… Read More
2016-10-18 17:33
***** ~Klik hier om de aankondiging te lezen~ ***** Ik heb hier even geen woorden voor, ook al wisten ‘wij’ het allemaal. Mijn gedachten zijn even bij haar. Het nieuws kwam… Read More
2016-10-12 09:08
Afgelopen maandag was het nog een prachtige blauwe lucht met zon boven Amersfoort en gezien de periode van het jaar, moet je het daarvan nemen. Nu weet ik dat hier nog winkels zijn die ouder… Read More
2016-10-11 05:43
Van de week ~klik~ zat ik al in het oude kerkebuurtje van Soest, nu is het zo dat het hier barst van de kerken, echt, werkelijk waar, hoe krijgen ze het voor elkaar, maar dit komt later. Ik… Read More
2016-10-10 07:21
Op Muurhuizen 19 staat de Bollenburgh, waar Johan van Oldebarnevelt zijn jeugd heeft doorgebracht. Later heeft het huis nog dienst gedaan als stadslint- en spinhuis, een soort werkhuis voor… Read More
2016-10-08 07:44
Van de week sprak ik over een bruidspaar die ik in juni 2013 zo blijkt, tegenkwam op mijn eigen persoonlijke fietswandeling met camera, bij de Koppelpoort. Ik blogte toen niet maar zat wel o… Read More

Share the post

Morgaine's Passions | Live life to the fullest

×

Subscribe to Morgaine's Passions | Live Life To The Fullest

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×