Blog Directory  >  Lovelife by Tess - Blog  > 

2015-03-09 14:16
Heyhoi lieve bloglezers,Zoals je ziet, heb ik veel aanpassingen gedaan in mijn lay-out! Laat me weten wat je ervan vindt in de comments :) Ook heb ik een diavoorstelling toegevoegd (dat was… Read More
IK VERTREK, BUCKET LIST EN REVIEW?
2015-03-08 16:54
Hallooooo,Gisteravond werd ik gedwongen door mijn ouders om 'Ik vertrek' te kijken, dat is een programma op NPO 1 over mensen die een hotel gaan beginnen. Normaal heb ik hier een grote hekel… Read More
2015-03-08 16:52
Hallo lieve bloglezers!Dit is mijn eerste blogpost, dus waarschijnlijk heb ik niet eens lezers, maar we schrijven gewoon vrolijk door :) Ik heet Tess en ik woon in Nederland en ik wil later… Read More

Share the post

Lovelife by Tess

×

Subscribe to Lovelife By Tess

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×