Blog Directory  >  Angelica i Uganda - Mitt äventyr som volontär i Masaka - Blog  > 

2010-03-27 11:59
Tar vid dar jag slutade sist. Jag har nu hittat Ugandas basta boda boda-chauffor. Han har kort mig nu kanske 5 ggr upp till skolan, han kor riktigt bra. Nar vi kommer upp vid skolan sa far j… Read More
2010-03-23 12:24
Idag innan internet gjorde vi ett besok pa posten, och till min ENORMA gladje hade 3 nya paket anlant!!!! :) 2 fran min sota Mormor och ett fran underbara Maria (paketet hade gatt sonder und… Read More
2010-03-20 08:12
Det kanns nastan som igar jag skrev ett inlagg som hette " 2 veckor avklarade"... Trots den enorma hemlangtan och en del rent helvetiska dagar har det anda gatt ganska fort tycker jag. Nu ar… Read More
2010-03-18 13:25
Efter forra gangenhade jag panik... Jag provade en gang till efter internet pa banken, OCH DET FUNKADE!!!!! Gladare an nagon hoppade jag pa en boda boda (som forsokte ta det dubbla priset, d… Read More
2010-03-16 12:10
Mamma: Paketet fran dig inneholl schampo, parmesan och bockerna! Tack :) Nu vantar jag pa ditt paket med halstabletter, mormors tva sista paket, samt ett till fran Maria. Ska forsoka kolla p… Read More
2010-03-10 12:45
Efter forra internetbesoket tog jag en boda boda hem i solskenet och haret fladdrade vilt i ansiktet. (Foraren var ingen kung pa engelska, sa nar jag sa Go very slow, fattade han inte riktig… Read More
2010-03-08 12:41
Borjar fran i fredags. Da var det sol i Masaka ska ni veta! Hej och ha! Helt outhardligt. Och nar solen skiner, sa betyder det dusch for Angelica. Da det bara finns kallvatten i duschen, sa… Read More

Share the post

Angelica i Uganda - Mitt äventyr som volontär i Masaka

×

Subscribe to Angelica I Uganda - Mitt äventyr Som Volontär I Masaka

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×